ایسنا: استقبال از آثار «حمید جبلی» و «قباد شیوا» در كانادا

یکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۱ / Oct 07 2012

در فستیوال «شش هفته با هنر ایران»

استقبال از آثار «حمید جبلی» و «قباد شیوا» در كانادا

       » سرویس: فرهنگي و هنري – تجسمي و موسيقي

97-35.jpg

فستیوال «شش هفته با هنر ایران» در حالی در كشور كانادا گشایش یافت که آثار «حمید جبلی» و «قباد شیوا» تحسین حاضران را برانگیخت.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، این فستیوال که به دبیری پویان طباطبایی دومین دوره خود را پشت سر می‌گذارد، با هدف شناساندن نسل جدیدی از هنرمندان ایرانی در میان استقبال پرشور هنر دوستان و چهره های سرشناس کانادایی و ایرانی در سه بخش هنرهای تجسمی، سینما و کارگاه‌های آموزشی در تورنتوی کانادا در حال برگزاری است.

نمایشگاه هنرهای تجسمی که در گالری کویین برپاست، از چهار بخش تشکیل شده که بخش سوم آن تحت عنوان «قطار مرموز» شامل آثار هنرمندان زن ایرانی مي شود.

اين بخش از پنجم اکتبر (14 مهرماه) به نمایش عموم درآمده است.

در این بخش منصوره فیضی، مریم عنایتی، کیمیا رهگذار، روناک کردستانی، عادله فرزیندر و لیلا میری حضور دارند

.

همچنین کارگاه‌های نقاشی، گرافیک، عکاسی با استقبال خوبی از سوی علاقه‌مندان مواجه شد ،به طوري‌كه تعداد شرکت کنندگان در این كارگاه‌ها بیش از ظرفیت پیش‌بینی شده بود و احتمال تمدید کارگاه‌ها وجود دارد

 

پویان طباطبایی – کیهان مرتضوی

بخش نخست نمایشگاه تجسمی نيز به هنرمندان شناخته شده‌تری اختصاص داشت و در آن آثاری از ادمان آیوازیان، محمود معراجی، قباد شیوا، محسن وزیری مقدم، حمید جبلی، علی کامران، پویان طباطبایی و مهراد معراجی در معرض دید عموم قرار گرفت و بسیاری از منتقدان کانادایی آثار به نمایش درآمده را قابل ستایش عنوان کردند.

 فستیوال «شش هفته با هنر ایران» که از تاریخ 31 شهریور گشایش یافته تا 10 آبان در شهر تورنتو ادامه خواهد داشت.

This entry was posted on Sunday, October 7th, 2012 at 8:35 am and is filed under Exposure, Farsi, Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed or trackback from your own site. Both comments and pings are currently closed.