هنرمندان شرکت کننده در نمایشگاه “پرواز رنگها” ا

گفتگو با نسیم تقی پور

هنر نقاشی احساس ومنطق را به کار می گیرد

نسیم تقی پور

نسیم تقی پور,یکی از جوانترین شرکت کنندگان فستیوال است. او متولد 1368 است و دیپلم گرافیک از هنرستان مهدیه و کارشناسی نقاشی از دانشگاه سوره دارد. به گفته خودش از کودکی با موضوع جنگ بزرگ شده است:«جنگ برای پدر تمام و برای من در نقاشی هایم  آغاز شد.این پرداختن به موضوعی بود که آن را از نزدیک هم ندیده بودم.هیچ وقت حتی تصورش را هم نخواهم کرد که در میدان جنگی حضور داشته باشم که یا حمله کنم یا دفاع………..در نهایت  نقاشی هایم ,با استفاده از عکس هایی مستند از جنگ و روایت های انسان های جنگ شکل گرفت….موضوعی که  ویران می کند…..در هم می شکند,و از بین می برد……….موضوعی تاثیر گذار برای نسل آینده…..نسل من….نسلی که جنگ را ندید,ولی تا مدت ها با آن زندگی خواهد کرد,و یا به آن افتخار خواهد کرد……….؟؟؟؟»

——————————————

گفتگو با عباس حاجی محمدی، عکاس:

 

هنر مرز نمی شناسد

 

 مانا کیانی:

 عباس حاجي محمدي 29 سال دارد و متولد تهران است. حدود دو سال است كه كار عكاسي را جدي دنبال مي كند و در طول اين دوسال عكسهايش به جشنواره هاي مختلف راه پبدا كرده است. علاقه مند به ثبت زندگي روزمره مردم (مستند اجتماعي) است.  او خودش را چنین معرفی می کند:«عباس حاجی محمدی ثانی آبادی هستم. متولد تهران. 29 ساله هستم. علاقه مند به عکاسی مستند اجتماعی و فتوژورنالیسم. به دلیل علاقه به عکاسی دو سال پیش تصمیم گرفتم این کار را به طور جدی تر دنبال کنم و در طول این دو سال به بسیاری از نقاط مختلف کشور برای ثبت لجظات زندگی مردم سفر کرده ام و خوشبختانه، راه یابی من در جشنواره های معتبر و مختلف باعث دلگرمی من در ادامه راهم شده است.»

—————————————

گفتگو با محبوبه حسینی:

مجسمه سازی در ایران هنری نوپاست

محبوبه حسینی موسی، در تاریخ یکم فروردین ماه سال هزار و سیصد و شصت و یک، در شهربابک، یکی از شهرستانهای استان کرمان متولد شد. دوران کودکی خود را با علاقه وافر به نقاشی، در این شهر کوچک و در خانه ای بزرگ سپری کرد. در سن دوازده سالگی به دلیل ادامه تحصیل مادرش به شهر کرمان نقل مکان کردند. چون در کودکی بسیار خوب نقاشی میکشید، همیشه آرزو داشت در یک کلاس خوب و زیر نظر استادی مجرب طراحی و نقاشی را به صورت اصولی بیاموزد، که خوشبختانه نقل مکان به کرمان و زندگی در شهری بزرگتر، این امکان را برایش فراهم کرد و او مدت پنج سال به  طور حرفه ای به آموختن طراحی و نقاشی با آبرنگ پرداخت. در سن  نوزده سالگی برای ادامه تحصیل و آرزوی رشد و یادگیری بیشتر به تهران آمد و اکنون یازده سال است که در این شهر زندگی کرده و مشغول کار است.

———————————————

هنر معاصر به دنبال سادگی است

 

هلیا قاضی میرسعید: آی تای شکیبافر، لیسانس عکاسی از دانشگاه هنر و معماری تهران مرکز دارد. در کارنامه کاری او برپایی چندین ورک شاپ نقد عکس در شهرهای گوناگون در ایران، تدریس نقد عکس در خانه عکاسان ایران، برپایی 2 نمایشگاه انفرادی و بیش ار 40 نمایشگاه گروهی در داخل و خارج از کشور، کسب مقام در چندین جشنواره داخلی و خارجی مثل جشنوراه ی تصویر سال وافدستا و… . عضو رسمی چندین انجمن رسمی عکاسی در داخل کشور مثل انجمن عکاسان مطبوعات، انجمن ملی عکاسی ایران و… به چشم می خورد.

 

This entry was posted on Tuesday, October 16th, 2012 at 2:47 pm and is filed under Exposure, Farsi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed or trackback from your own site. Both comments and pings are currently closed.